Belysning

Indendørsbelysning

Korrekt belysning er en vigtig del af vores dagligdag.

I vores bolig er der behov for flere typer belysning alt efter hvilket rum vi befinder os i. I nogle rum vil der være behov for meget lys og i andre vil man gerne have mulighed for at kunne dæmpe lyset, så man kan få den rette stemning. De rigtige lamper er samtidig med til at give boligen sit eget unikke udtryk.

På kontorer er det vigtigt at personalet arbejder i det korrekte belysningsniveau. Et behageligt lys at arbejde ved, gør arbejdsdagen bedre. På lager og værksteder er det ligeledes vigtig at få valgt den korrekte belysning, så den passer til situationen.

I butikker og showrooms vil belysningen være med til at underbygge den stemning og atmosfære som den erhvervsdrivende ønsker at opnå.

Hos UniQ El-Teknik har vi stor erfaring med at finde den rigtige løsning til vores kunder. Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til netop Jeres behov.

Udendørs belysning

Udendørsbelysning er meget mere end bare at kunne finde nøglehullet. Det er med til at byde gæster velkommen til boligen. En havebelysning vil også være med til at skabe atmosfære udendørs og vil med fordel kunne benyttes både i sommer- og vinterhalvåret.

En velfungerende udendørs belysning vil også have en præventiv virkning imod indbrud.

Vi tilbyder mange forskellige styringer til det udvendige lys. Lige fra standard løsningen med sensor og skumringsrelæ til mere avancerede løsninger med f.eks. fjernbetjening og dagslys styring.

Kontakt UniQ El-Teknik, så vil vi sammen finde den bedste løsning, der opfylder Jeres behov.

Julebelysning

Vi leverer og opsætter også julebelysning, både til private kunder og virksomheder.

Til erhverv vil der være mulighed for at leje belysningen af UniQ El-Teknik.